Dones Gourmet

Aquest blog acompanya l'activitat de Dones Gourmet.

A les Dones Gourmet ens apassionen l'enologia i la restauració, així com la cultura que les envolta.
Ens interessa assaborir els petits plaers de la vida derivats de la gastronomia, així com aprendre de cada història particular, de cada protagonista, de cada indret, de cada negoci que composa aquest món.

L'edat mínima per participar amb nosaltres de les nostres activitats és de 18 anys.

Salut!

miércoles, 29 de septiembre de 2010

KOY SHUNKA, Barcelona

El Koy Shunka excel·lent restaurant japonès que neix ara fa menys 2 anys molt aprop del seu germà Shunka.

És un restaurant d'estètica trendy i funcional, ideal per dinars / sopars de negocis en petit comitè, per anar amb amigues ó amics fanàtics del bon menjar japonès i es clar, amb parella (sempre que no es pretengui un sopar romàntic). Comparteix amb el Shunka la possibilitat de poder seure a la barra i seguir l'elaboració del menjar.

La qualitat dels ingredients que empreen és excel·lent i el servei molt acurat. Recomano qualsevol plat que tingui toro (peix) o les gambes de Palamós. Ens va encantar els rollos del Chef pel contrast de textures.

Espero en breu repetir.

domingo, 26 de septiembre de 2010

Per un sopar romàntic...

Com imaginariem un sopar romàntic perfecte? L'home estimat ben vestit, una cuina exquisita i un palau?

Doncs el palau Lo Mirador (Torroella de Montgrí, Girona) es un molt bon lloc per viure-ho.

Un palau d'estil mitgeval ben cuidat, amb un pati interior amb una estàtua, una escala ben cuidada que porta a una planta superior mig-hotel, mig-zona chillout, el terra ben empredrat...
El menjador no molt gran, de colors càlids, amb voltes de pedres, notes florals i poca gent.

A part de l'excelent indret, trobem un bon servei, amb cambrers cuidadosos i discrets en la seva forma d'acutuar, menjar correcte i molt ben presentat. Presenta una carta correcte, així com la carta de vins i, diversos menús molt dignes de preus molt variats depenent del moment que es visiti el restaurant.

La nostra impresió:
- Emplaçament: 9
- Estètica: 8
- Carta: 7
- Celler: 7
- Servei: 8
- Relació qualitat/preu: força bo.

jueves, 23 de septiembre de 2010

Les Dones Gourmet comencen a caminar!

Una de les dates de l'any on moltes fem bons propòsits és el mes de setembre i, tant la Sílvia com jo mateixa pensàvem que era el moment de començar el projecte

Dones Gourmet de Catalunya

Què pretenem? Promoure la gastronomia i l'enologia desde el nostre punt de vista, el femení. També volem conèixer i donar a conèixer les empreses que viuen a aquest món, entrevistar a els i les protagonistes, compartir restaurants interessants del país i tenir opinions d'experts i expertes en nutrició.

Anirem organitzant trobades i sortides a emplaçaments rellevants i, a mesura que anem creixent, més activitats organitzarem.

T'interessa? Doncs benvinguda! Aquest és el teu espai. Et convidem a participar-hi.

Una abraçada,

Cristina


miércoles, 22 de septiembre de 2010

Las Mujeres Gourmet empiezan su camino

Una de las fechas en las cuales los buenos propósitos nacen es en el mes de Setiembre y, tanto Silvia com yo pensábamos que era el momento ideal de iniciar este proyecto.

Dones Gourmet de Catalunya (Mujeres Gourmet de Catalunya)

¿Qué pretendemos? Promover la gastronomía y la enología des de nuestro punto de vista, el femenino. También queremos conocer y dar a conocer las empresas que viven en este mundo, entrevistar a las y los protagonistas, compartir restaurantes interesantes del país y, tener opiniones de expertos y expertas en nutrición.

Iremos organizando encuentros y salidas a emplazamientos relevantes y, a medida que vayamos creciendo, nuestra actividad se ampliará.

Te interesa? Bienvenida! Éste es tu espacio y sobretotodo te esperamos y queremos conocerte.

Una abrazo

Cristina