Dones Gourmet

Aquest blog acompanya l'activitat de Dones Gourmet.

A les Dones Gourmet ens apassionen l'enologia i la restauració, així com la cultura que les envolta.
Ens interessa assaborir els petits plaers de la vida derivats de la gastronomia, així com aprendre de cada història particular, de cada protagonista, de cada indret, de cada negoci que composa aquest món.

L'edat mínima per participar amb nosaltres de les nostres activitats és de 18 anys.

Salut!

lunes, 22 de noviembre de 2010

Per gaudir d'una bona cuina.

En la Costa Brava, a Torroella de Montgrí, allà on es creuen les carreteres que porten cap a l'Estartit, cap a l'Escala, cap a Pals, en el sí de l'hostal Can Coll, trobem el restaurant "El Portal del Mar".

El Portal del Mar és un oasi de bona qualitat del menjar, de bones maneres i bona cuina. Trobem una carta especialitzada en peix i marisc fusionades amb altres cultures, especialment la japonesa com la Tonyina amb salsa Teriyaki, productes de la terra i de la comarca com el Mató amb Mel i Figues i una molt bona tria de celler i no sense oblidar altres plats més tradicionals com ell Llenguado al Forn.

Desde fa un temps, cada més celebren jornades gastronómiques. Aquest mes de novembre ha estat triat "el mar i els bolets" i, el desembre presenten "la cuina fusió catalano-japonesa". Menús de 25€, 35€ i 36€(el menú gastronòmic) que fan força hombra a una gran majoria cartes dels restaurants de la zona.

Una tria segura si el que volem és gaudir de la taula.