Avui, són molts els restaurants que ofereixen un menú nocturn i, amb l'objectiu de trobar aquells que siguin remarcables, en aquesta i en posteriors entrades anirem coneixent aquests menús.
Ensenyarem aquests tenen un treball interessant darrera, ja sigui per elaboració, per presentació o per l'indret en si.
Tot aquests treball, els allunya molt dels típics menús "de batalla" o dels antics menús nocturs que quedaven en un segon o tercer pla.
La primera parada és el Restaurant L'Heura (Sant Cugat del Vallès).
Preu menú 20€+IVA amb beguda.
Aquest menú presenta l'opció de poder triar entre 3 primers, 3 segons i 3 postres.
La responsable de Sala, ens presentà l'aperitiu que precedirien els plats i, que com a restaurant amb base catalana ens presentava un plat que ens recordava un dels indrets més bonics de la costa catalana i, com a protagonista l'anxova.
La responsable de Sala, ens presentà l'aperitiu que precedirien els plats i, que com a restaurant amb base catalana ens presentava un plat que ens recordava un dels indrets més bonics de la costa catalana i, com a protagonista l'anxova.
Presentat i menjat l'aperitiu, comencem amb una amanida, un dels clàssics més freqüents dels menús. En aqyest cas, una amanida tèbia de formatge de cabra amb vinagreta de mel i de montassa.
Aquesta amanida, a part d'haver passat per la paella el formatge de cabra aconseguint un punt cruixent al formatge, a part del mesclum d'enciams, afegeix el codony i la taronja fent una barreja de textures i de sabors interessant.
Van continuar els segons i presentem un de mar i un de muntanya. Del mar tenim la Broqueta de rap i gambes amb arrès al curri.
I de la terra tenim una Hamburguesa amb puré trufat, ceba i salsa de vi negre.
Per acabar el menú, una amanida de fruita i una mousse de iogurt de trufa.
Evidentment, al Restaurant l'Heura de Sant Cugat del Vallès, també es pot menjar a la carta i el tipus de cuina és d'autor. He sopat per un preu promig aprox 35-45€. De la carta recomano molt les "Garotes Gratinades".
No hay comentarios:
Publicar un comentario