Dones Gourmet

Aquest blog acompanya l'activitat de Dones Gourmet.

A les Dones Gourmet ens apassionen l'enologia i la restauració, així com la cultura que les envolta.
Ens interessa assaborir els petits plaers de la vida derivats de la gastronomia, així com aprendre de cada història particular, de cada protagonista, de cada indret, de cada negoci que composa aquest món.

L'edat mínima per participar amb nosaltres de les nostres activitats és de 18 anys.

Salut!

jueves, 15 de marzo de 2012

Restaurants i menús 1: L'Heura (Sant Cugat del Vallès)

Aquest temps que ens ha tocat viure, moments de crisis, no és gens impropi dir que tots els negocis intenten ser d'allò més creatius per atraure clients.El món de la restauració no és pas una excepció.

Avui, són molts els restaurants que ofereixen un menú nocturn i, amb l'objectiu de trobar aquells que siguin remarcables, en aquesta i en posteriors entrades anirem coneixent aquests menús.

Ensenyarem aquests tenen un treball interessant darrera, ja sigui per elaboració, per presentació o per l'indret en si.

Tot aquests treball, els allunya molt dels típics menús "de batalla" o dels antics menús nocturs que quedaven en un segon o tercer pla.

La primera parada és el Restaurant L'Heura (Sant Cugat del Vallès).
Preu menú 20€+IVA amb beguda.


Aquest menú presenta l'opció de poder triar entre 3 primers, 3 segons i 3 postres.

La responsable de Sala, ens presentà l'aperitiu que precedirien els plats i, que com a restaurant amb base catalana ens presentava un plat que ens recordava un dels indrets més bonics de la costa catalana i, com a protagonista l'anxova.


Presentat i menjat l'aperitiu, comencem amb una amanida, un dels clàssics més freqüents dels menús. En aqyest cas, una amanida tèbia de formatge de cabra amb vinagreta de mel i de montassa.

  
 Aquesta amanida, a part d'haver passat per la paella el formatge de cabra aconseguint un punt cruixent al formatge, a part del mesclum d'enciams, afegeix el codony i la taronja fent una barreja de textures i de sabors interessant.

Van continuar els segons i presentem un de mar i un de muntanya. Del mar tenim la Broqueta de rap i gambes amb arrès al curri.

 I de la terra tenim una Hamburguesa amb puré trufat, ceba i salsa de vi negre.

Per acabar el menú, una amanida de fruita i una mousse de iogurt de trufa.


Evidentment, al Restaurant l'Heura de Sant Cugat del Vallès, també es pot menjar a la carta i el tipus de cuina és d'autor. He sopat per un preu promig aprox 35-45€. De la carta recomano molt les "Garotes Gratinades".

No hay comentarios:

Publicar un comentario