Dones Gourmet

Aquest blog acompanya l'activitat de Dones Gourmet.

A les Dones Gourmet ens apassionen l'enologia i la restauració, així com la cultura que les envolta.
Ens interessa assaborir els petits plaers de la vida derivats de la gastronomia, així com aprendre de cada història particular, de cada protagonista, de cada indret, de cada negoci que composa aquest món.

L'edat mínima per participar amb nosaltres de les nostres activitats és de 18 anys.

Salut!

lunes, 18 de octubre de 2010

Restaurant i Copes: Bocca


Aquest darrer cap de setmana, vàrem quedar unes amigues. Voliem no agafar el cotxe, anar a un restaurant tranquil i després prendre una copa en un lloc cool...

Després de molt rumiar, em va venir al cap un que feia un parell de mesos havia anat a dinar amb companys de la feina i que em va semblar molt interessant: Bocca a Sant Cugat del Vallès.

El Bocca té dues plantes totalment diferenciades. A la planta superior trobem el restaurant al que s'accedeix a través d'una rampa que et porta directament a la recepció del restaurant i, a la planta carrer, trobem el Club.

L'ambient del restaurant era molt agradable... Una de nosaltres el va etiquetar de trendy, una altra de romàntic, una altra de tranquil, una altra de restautant estilós... el que totes vam coincidir que tenia un toc força femení.

Com a bones "gourmetilles" ens vàrem fixar en les recomanacions que ens proposaven i, les vàrem anar tastant entre totes.
Ens va encantar els raviolis de carbassó amb foie, la tonyina, els carpaccios, etc.
Després del sopar, tal com teniem previst, vam baixar per la rampa cap el Club, per veure què tal. Pensavem que, segurament, trobariem un local força buit, perquè l'associavem a l'ús del restaurant i, ens vam endur una altra agradable sorpresa.

Molt bon ambient, força gent, 3 barres i bona música. Vam estar allà fins que el van tancar (sobre les 3h en dissabte, però depenent el dia de la setmana, els horaris varien).
Si quelcom tenim clar és que tornarem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario