Dones Gourmet

Aquest blog acompanya l'activitat de Dones Gourmet.

A les Dones Gourmet ens apassionen l'enologia i la restauració, així com la cultura que les envolta.
Ens interessa assaborir els petits plaers de la vida derivats de la gastronomia, així com aprendre de cada història particular, de cada protagonista, de cada indret, de cada negoci que composa aquest món.

L'edat mínima per participar amb nosaltres de les nostres activitats és de 18 anys.

Salut!

miércoles, 26 de enero de 2011

Memorias de China

La setmana passada, una bona amiga i jo mateixa, vam quedar per sopar i fer aquella pràctica que tan útil és i que ens agermana: explicar-nos la vida.

Mentre estavem en "on anem.... aquesta vegada et toca a tu que la darrera vaig proposar jo... que si que estigui aprop dels transports públics... pel centre.... fàcil d'aparcar.... etc." ella va i proposa d'anar al restaurant "Memorias de China"... "Vols dir? Un xino?... per parlar...una vegada que quedem?... vols dir que és adecuat?..." Doncs tan sí com no, cap allà vam anar!

La sorpresa va ser monumental. Diversos ambients, personal molt amable, tranquil i sobretot, chic per la gent que ens vam trobar.
En positiu: l'Alvaro Bultó+amiga+camarilla.
En negatiu: el cap de la meva amiga en reunió d'inversors.I el menjar molt i molt bo i sobretot explicat i acompanyat pel seu xef. 100% recomenable!




No hay comentarios:

Publicar un comentario